Ghistelinck Autobedrijven N.V.

 
 

Waarom wij?


Als klant bij Group Ghistelinck geniet je van tal van voordelen. Dankzij ons uitgebreide producten- en dienstenaanbod kunnen we steeds een pakket op maat aanbieden. Voor iedere behoefte en voor ieder budget hebben wij een wagen en een service. Alles wat je nodig hebt op vlak van mobiliteit vind je bij ons onder 1 dak.

> Lees alvast een aantal getuigenissen van onze klanten die overtuigd zijn van onze producten en service.

 

Het Group Ghistelinck Charter: 10 redenen om voor Group Ghistelinck te kiezen

Het kwaliteitsengagement van Group Ghistelinck werd samengevat in 10 punten in het Group Ghistelinck Charter:

1. Group Ghistelinck = zuivere oorsprong van jouw voertuig

Alle Mercedes-Benz voertuigen worden in de fabrieken van Mercedes-Benz gebouwd. Maar wat is er met het voertuig gebeurd tussen het verlaten van de fabriek en de plaats waar je je nieuwe of tweedehands voertuig komt afhalen? Group Ghistelinck garandeert je een zuivere, duidelijke en traceerbare historiek. Bij Group Ghistelinck is je voertuig nooit het voorwerp van fraude in btw, kilometerstand, schade en/of datum van eerste ingebruikname.

 

2. Group Ghistelinck: 4 jaar garantie?

Na de officiële en contactuele fabriekswaarborg van 2 jaar garandeert Group Ghistelinck haar klanten dat voor elke herstelling, waar de verantwoordelijkheid van de fabriek zou kunnen betrokken zijn, een commerciële tussenkomst bij de fabriek wordt aangevraagd indien het voertuig door Group Ghistelinck tot zolang werd geserviced. Eenvoudig gezegd wordt de contractuele waarborg verlengd met 2 jaar commerciële waarborg, enkel bij Group Ghistelinck.

 

3. Group Ghistelinck = beste koop

Wij beschikken over hoger geschoold personeel en technici die in 2010 uitgeroepen zijn tot beste technici van het land. Hierdoor kan ons uurloon hoger zijn. Dankzij dit opgeleid personeel en beter uitgeruste werkplaatsen werken wij echter minder lang aan jouw voertuig. Hierdoor is je factuurbedrag veel lager.

Door het gebruik van de beste motorolie die er op de markt is, eveneens door Mercedes-Benz als “first fill” gebruikt, kan onze olie wat duurder zijn. Maar dankzij deze kwaliteit gaan er andere componenten aan uw aandrijflijn niet stuk. Ook zo kom je bij Group Ghistelinck aan het einde van de rit goedkoper uit.

 

4. Group Ghistelinck = uitzonderlijke pechdienst

Group Ghistelinck is trots om zijn klanten te mogen dienen. Alle klanten worden uitsluitend door het personeel van Group Ghistelinck geholpen, ook in geval van pech. En dat 24 uur op 24 en 7 dagen op 7.

Eén nummer: 0800/24 777 en je hebt onze medewerker binnen de 5 beltonen aan de lijn.

 

5. De restwaarde van je voertuig ligt hoger

Marktstudies tonen aan dat voertuigen verkocht en onderhouden door Group Ghistelinck beter scoren in restwaarde. Het vertrouwen van een tweedehandskoper in een Group Ghistelinck-voertuig is groter.

 

6. Technische updates (KDM)

Wanneer je voertuig verkocht, onderhouden en hersteld wordt door Group Ghistelinck wordt je voertuig tijdens zijn levensfases voortdurend technologisch geactualiseerd, en dit gratis voor de klant. Via onze fabriek weten wij welke aanpassingen en updates wij kunnen uitvoeren zodat jouw voertuig je nog meer zekerheid, veiligheid en comfort biedt.

 

7. 30 jaar garantie tegen roest

Er wordt 30 jaar roestgarantie toegekend op voertuigen die door Group Ghistelinck verkocht werden en er conform de richtlijnen van de fabriek onderhouden en hersteld worden. Het betreft mogelijke roestvorming van binnen naar buiten.

 

8. Servicecontract

Met een onderhoudscontract bij Group Ghistelinck kan je voor een minimaal bedrag per maand zorgeloos de weg op. Met uitzondering van eigen schade en leveringen buiten het servicecontract, ontvang je voor alle onderhoud en herstellingen verder geen facturen meer, of het nu gaat om een personenwagen, bedrijfsvoertuig of bus

 

9. Diefstalgevoelige onderdelen

Group Ghistelinck verbindt zich ertoe om de procedures van Mercedes-Benz inzake diefstalgevoelige onderdelen heel strikt toe te passen. Kortom… jouw overbuur kan bij ons geen bijkomende sleutel van uw voertuig bestellen.

 

10. Group Ghistelinck = jouw rechtstreekse partner

Group Ghistelinck levert geen nieuwe voertuigen en onderdelen aan tussenpersonen of wederverkopers. Hierdoor wordt de kwaliteit van het product en van de dienstverlening bewaakt en naar onze klanten toe gegarandeerd.

 

 

De directie, kaderleden en alle medewerkers van Group Ghistelinck hebben zich voor dit Group Ghistelinck Charter geëngageerd.

Contacteer ons

Subitems

Powered by the AIM